- Først rører du gæren ud i en skål med stuetempereret mælk i. Herefter tilsætter du ét æg, olie, sukker og yoghurt. Når det er rørt rundt, kan du hælde salt i og gradvist tilsætte melet.
- Ælt dejen i 5-10 minutter, indtil den er let at arbejde med.
- Dejen skal nu hæve i én time, i en skål med et klæde over.
- Nu deler du dejen i to, ruller dem ud i to cirkler og deler dem i et lagkagediagram, som består af 8 lige store trekanter.
- Smør trekanterne med en kombination af tomatpuré og ketchup. Del derefter pølserne i to og læg et stykke pølse på den brede ende og rul dejen omkring den.
- Lad pølsehornene efterhæve i 1 time på en bradepande med bagepapir på (de skal være dækket med et klæde). Når de har efterhævet, pensler du pølsehornene med sammenpisket æg og drysser med sesamfrø.
- De skal bages i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i cirka 15 minutter.