Opløs gæren i vandet, og bland derefter maltsirup, olie, yoghurt, honning, mel og salt i gradvist.
Tilsæt herefter kernerne.
Kør dejen i en røremaskine, indtil den samler sig og begynder at løsne fra siderne.
Overfør dejen til en skål, der er smurt med olivenolie. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke og sæt den i køleskabet for at koldhæve i 8-10 timer.
Fjern dejen fra køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i 1-2 timer.
Del forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord for at undgå sammenklumpning efter hævning. Sørg for at dække dejen godt med mel for at forhindre klæbning. Lad dejen hvile på bordet i 20 minutter.
Forvarm ovnen til 250 grader.
Dryp lidt mel på toppen af baguetterne og top brødet med birkes. Sæt dem derefter i ovnen. Sæt et glas vand ind i bunden af ovnen for at skabe damp, og luk lågen hurtigt for at bevare dampen i ovnen.
Reducer temperaturen til 220° og bag baguetterne i 12-15 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af før servering.