28/02/2024

Chokoladescones

Vores bløde, luftige og uimodståelige scones med chokolade er bagt på smør og fyldt med mørk belgisk chokolade, som smelter på tungen. Vores scones er en invitation til at sætte tempoet ned, nyde øjeblikket og dele en enestående smagsoplevelse med dem, du elsker - og nu kan du også bage dem.

Fremgangsmåde

Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og en knivspids salt sammen i en skål.

Smuldr det bløde smør ind i de tørre ingredienser, og tilføj til sidst et æg.

Foren dejen med mælk og yoghurt

Hak chokoladen groft, og vend den i dejen.

Ælt dejen hurtigt, indtil den opnår en jævn og ensartet struktur.

Opdel dejen i to portioner og form dem til en tyk pølse. Skær hver pølse i 10 dele.

Fordel dejen på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade. Pensl dine scones med et pisket æg.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

Ingredienser

  • 500 gram hvedemel
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 50 gram sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • Et knivspids salt
  • 1 æg
  • 140 gram blødt smør
  • 1,5 dl. neutralt yoghurt
  • 1,5 dl. mælk
  • 170 gram chokolade (evt. belgisk)
  • 1 æg til pensling

Andre opskrifter

Er du blevet lækkersulten?

Alle opskrifterne du ser her er opskrifter på produkter som vi sælger i butikkerne. Så er du lækkersulten, men gider ikke at bage selv, så bestil det her istedet.

Bestil nu
cross